Tantra massage amager lårstøvler

tantra massage amager lårstøvler

Hvis du leder efter intim massage eller lignende ydelser, må du gå andre steder hen. Til gengæld kan du få noget endnu bedre - nemlig den dejlige, frie fornemmelse af velvære i kroppen efter en første klasses traditionel thailandsk massage. Thai Massage med fokus på kvalitet. Hvis du oplever orgasme, kommer den som en naturlig, spontan og dyb reaktion ikke som et mål i sig selv. På gensyn R tusind tak R for den smukke

Midlertidig fyn thailandsk massage orchide roskilde

anmeldelse. Tantra kan være en ny måde at opleve sin seksualitet på og kan give dig inspiration i dit seksuelle liv i fremtiden. Heidi førte mig rundt i tantra universet, i det ene øjeblik i total liderlighed på en afslappet måde til den næste øjeblik total afslappethed næste med dyb søvn, over til pirring med smags og duft oplevelse, Heidi kan noget særligt med sin krop og sine. Alle medarbejdere er højt kvalificerede massører. Når du træder ind i vores lokaler oplever du en afslappet stemning, indretning i thailandsk stil og musik der understøtter harmoni og balance.

tantra massage amager lårstøvler

Vi har tre enkeltrum og et dobbeltrum, så vi har plads til jer, hvad enten I vil være alene eller to sammen. Det tilbyder vi ikke. Ring på telefon og bestil tid til en lækker massage på Amager, København S - eller book online her! Det var en af de mest fantastiske oplevelser jeg nogen sinde i mit liv har prøvet, et ekstra plus var at Heidi selv var helt nøgen under massagen, hvilket gav et meget mere naturligt samspil, der var nogle barriere det blev nedbrudt i mit sind. Du kan læse mere om vores thai massage og andre forskellige massageformer på vores hjemmeside, og du er velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en dejlig massage. Vær opmærksom på, at massagen ikke er et personligt stævnemøde, men en professionel relation mellem dig og mig.
Privat luder dalle valle aalborg


tantra massage amager lårstøvler

Vores nye klinik på Amager har en god location, og er let tilgængelig med offentlig transport. Tantra handler om at opleve nuet og ikke have tankerne på fremtidens mål. Var det 2500 kr værd, ja det var det i høj grad, men jeg ville ønske det var billigere så jeg kunne gøre det noget oftere. Jeg havde besluttet mig for endnu en selvforkælelse hos Heidi, samtidig tilbød Heidi den eksklusive tantra massage, hvor der var ekstra af det hele, med dufte, smagsoplevelser og rigtig meget fokus på mit velvære. Afslappet stemning i klinikken, vi har overdraget vor klinik på Østerbro til to af vores medarbejdere og koncentrerer os nu om klinikken på Amager. Vores klinik er kendt for god service, godt personale og mulighed for parmassage, samt meget andet.